Ana içeriğe atla

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Yetenek Her Yerde temasıyla, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) 25-26 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin de (SUBÜ) arasında yer aldığı 17 paydaş üniversite, kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilen fuar, Batı Karadeniz’de düzenlenen en büyük kariyer fuarı olma özelliğini taşıyor.

SUBÜ'DEN BATIKAF'A YOĞUN KATILIM

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy yerleşkesinin açık ve kapalı fuar alanlarında gerçekleştirilen kariyer etkinliklerine SUBÜ öğrenci ve mezunlarının da ilgisi büyük oldu.Türkiye’nin lider iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı yakalayan gençler, etkinlik ve stant alanlarını ziyaret ederek, kariyer planlaması yaptı.

BATIKAF'a SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SUBÜ Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Seda Gökdemir Ekici ve merkez yönetimi ile birlikte birim kariyer temsilcileri de katıldı.