Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından üniversite öğrencilerine dönük “Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” başlıklı bir eğitim gerçekleştirildi.

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş İnsan Kaynakları Ekibi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasında SUBÜ KARMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Seda Gökdemir Ekici, “KARMER olarak temel hedefimiz; öğrencilerimizi mezuniyet sonrası döneme en nitelikli biçimde hazırlamak. Öğrencilerimizin pek çoğunun zihnini iş mülakatlarına dair soruların meşgul ettiğini biliyoruz. İstedik ki öğrencilerimiz zihinlerindeki soruların cevaplarını sektörün içinden uzmanlardan alsınlar. Bu düşünceden hareketle düzenlediğimiz eğitime katkı sağlayan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş İnsan Kaynaklar Ekibi’ne teşekkür ederim.” dedi.

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş İnsan Kaynakları Ekibi tarafından verilen eğitimde, “Doğru Özgeçmiş Nasıl Hazırlanır?” ve “İş Mülakatlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?” sorularının yanıtı, Sodexo insan kaynakları uzmanlarının tecrübe paylaşımlarıyla yanıt buldu.

Öğrencilerin  ilgiyle takip ettiği eğitimin sonunda tüm katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi

Resimler