Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) tüm birimlerinde “Kariyer Geliştirme Araçları” başlıklı eğitim gerçekleştirildi.

SUBÜ’de eğitimlerini sürdüren ön lisans ve lisans öğrencilerine yönelik “Kariyer Geliştirme Araçları” başlıklı eğitim, Kariyer Merkezi Temsilcileri tarafından tüm birimlerde gerçekleştirildi. SUBÜ’nün uyguladığı +1 eğitim modeli kapsamında İşletmede Mesleki Eğitim’de bulunan öğrencilere ise ilgili eğitim online verildi.

Eğitimde öğrencilere; Kariyer Merkezi’nin çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrencilere yönelik projeleri, Ulusal Staj Programı, Bölgesel Kariyer Fuarları ile öğrencilerin kariyer planlamalarında dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgiler verildi.

Resimler