SUBÜ Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde; üniversitenin 6 fakülte, 1 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulunda eğitimine yeni başlayan lisans ve ön lisans öğrencilerine yönelik olarak “SUBÜ Tanışma Günleri” etkinliği gerçekleştirildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere yönelik olarak Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından koordine edilen “SUBÜ Tanışma Günleri” etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde; Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Araştırma ve Uygulama Merkezi, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü, Erasmus Koordinatörlüğü, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın temsilcileri öğrencilere yürüttükleri çalışmalar ve sundukları imkânlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Geleneksel hale getireceğiz
SUBÜ Tanışma Günleri etkinliklerinin tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Gökdemir Ekici, “2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda üniversitemizi kazanan öğrencilerimize yönelik olarak yeni bir etkinlik serisi daha başlattık. ‘Tanışma Günleri’ adını verdiğimiz bu etkinliklerde öğrencilerimizi eğitim hayatı boyunca en çok temas kuracakları birimlerin temsilcileriyle bir araya getirmeyi amaçladık. Bu etkinliği de öğrencilerimizin eğitim görmeye başladıkları birimleri bizzat ziyaret ederek, yüz yüze gerçekleşen söyleşiler şeklinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle tanışma fırsatı bulduğumuz, görüş ve önerilerini alabilme imkânı yakaladığımız bu etkinlikleri gelenekselleştirerek her akademik yılın başında yapmayı hedefliyoruz” dedi.