SUBÜ Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Seda Gökdemir Ekici Geyve Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Merkezi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

“YETENEK KAPISI SİZLERE BÜYÜK İMKANLAR SUNUYOR”

Kariyer Merkezi’nin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile eşgüdümlü biçimde çalıştığını kaydeden Müdürümüz, “Öğrencilerimiz mutlaka yetenekkapisi.org web sayfası üzerinden Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin oluşturduğu portala kaydolmalılar. Bu portal sayesinde öğrencilerimiz hem kendi alanlarına uygun staj yeri bulma hem de mezuniyet sonrası iş ilanlarını takip etme konusunda avantajlı olacaklar. Portaldaki bilgilerinizi güncel tutmanız durumunda ise belki de işverenler sizleri bulacak ve iş teklifinde bulunacaklar” diye sözlerini dile getirdi.

“KİŞİLİK TESTİ İLE KENDİNİZİ KEŞFEDİN”

Kariyer Merkezimiz’in öğrencilere dönük kapsamlı bir kişilik testi uygulaması olduğunu belirten Müdürümüz, “Merkezimizin e-posta adresine - kariyer@subu.edu.tr - kişilik testine katılmak istediğinizi belirten bir mail atmanız halinde sizlerle kişilik testine katılım linkini paylaşacağımızı ve testi tamamladığınızda hangi alanlarda öne çıkan özellikleriniz olduğunu görebileceğinizi  bu test sonucu kişisel kariyer planlamanızda size rehberlik edecek ve iş hayatınızda hangi pozisyonlarda daha başarılı olabildiğinizi görebileceğiniz'' bir test olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerin ilgiyle katılım gösterdikleri toplantı sonrasında SUBÜ Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Seda Gökdemir Ekici’ye Geyve MYO Müdür Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Taha Dursun tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.